onsdag 15. oktober 2008

grimstad

Si Litt om deg selv.

Jeg kommer fra skottland opprinelig, og har to barn sammen med min norsk kjæreste.

Som mennesker er jeg drivende og liker jeg utfordringer alt fra min først bachelor til norsk kurs, salg resultat og nye analyse som er brukbar.

Jeg er utadvent, blander meg lett i nye lag i arbeidsliv og fritid.

Sterke sider:

Som mennesker er jeg også nysgjerrig – jeg er engasjert i kundevirksomhet og markedet og liker å komme til bunnes kan med problem og muligheter for bedrifter og kunder.

Også jeg er ganske sterk og drivende men veldig medmenneskelig- det vil si at jeg er jo målrettet men liker å ta laget med ….

Det er litt over ti år siden jeg begynte å ta management ansvar- med å styre prosjekt og interne ressur ofte selvstendig mot nye salg og levering av prosjekt innenfor reklame, brosjyre, direkte markedsføring og web. Jeg fortsatt med det under både prosjekt arbeid (McCanns og Union) og for eksempel hadde jeg til og med 12 mennesker i et lag som jeg styrte.

Tekniske diverse utstyr salg/markedsføring innen medinsk og elektroniske produksjon. ISO miljø- dokumentasjon og prosess mot lansering av nye produkter under ISO9000 / 1 og relevante ISO for produkt sektor.

Svak sider: jeg har vært veldig utalmodig innenfor karrieren og i fritid også med kappseiling/. Jeg ville at lønnsnivå, ansvar, resultat i salg og prosjekt skulle gå veldig sjappe og kunne bli upopulær i laget og på båten!!!

Det påvirker meg nå at jeg er ikke særlig glad i å samarbeide med innadvent mennesker. Også en annen svakhet er jeg passer dårlig i et lag eller firma med en veldig domminerende type. Jeg hater det og blir demotiverte.


SPIN

Budskap, fordeler til kunden

Stillinger(positioning) i marked- de fem p-enne

Styring prosjekter- motivering og oppmuntring samt kritikk og peker til området for forbedring blant laget.

Produksjon av interne og markedsdata og report / statistikk.

Ingen kommentarer: